Karriär på tenzo

Vi söker nu följande funktioner med placering i Smålandsstenar

 

TEAMLEADER Marknad

Tenzo söker nu en Teamleader för att agera sammanhållande länk på vår marknadsavdelning som idag består av 3 personer. Man arbetar här nära våra kunder och interna organisation gällande produktsläpp och material till dessa såsom, tryck, katalog, bilder, digitala media osv. Vi deltar aktiv på mässor i branschen och en viktig del är att stärka vår profil och varumärke ut mot slutkund. En annan viktig del av arbetsuppgifterna blir att jobba med strategiska projekt som varumärke och profilering mot slutkund.

Läs mer


PROJEKTLEDARE Sortiment

Tenzo söker en projektledare som kan planera och leda våra projekt inom sortimentsutveckling. Till din hjälp har du vår produktutvecklingsavdelning som består av 6 personer som hanterar allt från ide’ – koncept – prototyp – produktionsunderlag – monteringsanvisning – förpackning. Till vår produktutveckling hör också vår modellverkstad. Vi arbetar nära våra kunder och många projekt drivs direkt mot kunder vilket gör att det är viktigt att vara lyhörd och kunna prioritera varje veckas arbete.

Läs mer


PRODUKTTEKNIKER
Produktutveckling – Modellverkstad

Tenzo söker en Produkttekniker som är teknikintresserad, gillar att hitta lösningar och bygga prototyper samt utveckla och utvärdera produktprover och leverantörer. Du ingår i vårt produktutvecklingsteam som en resurs där du testar koncept, dokumenterar, utvärderar leverantörsprover samt arbetar med produktförbättringar. Vi arbetar nära våra kunder och i vissa fallbehöver du följa med ut till kund för att bygga displaylösningar ibutik, eller utställningar till mässor. Du är en viktig länk mot vår egna organisation i Asien och våra leverantörer, mot vilka vi samarbetar nära för att ge teknisk input och återkoppling gällande prover.

Läs mer


KUNDTJÄNSTMEDARBETARE Kundtjänst

Tenzo söker en Kundtjänstmedarbetare till vår kundtjänst. Vår kundtjänst i Smålandsstenar arbetar internationellt med kunder i olika delar av världen och består av dig och kundtjänstansvarig. Utöver det arbetar ni nära våra kundtjänster i Holland, Tyskland och Frankrike.

Läs mer


 

 

För frågor kring tjänsterna, kontakta Business Director Anders Roos tel. 070-615 35 53.

Ansökan skickar du till vår HR funktion, pia.petersson@tenzo.se – senast 3:e april. 

SPONTANANSÖKAN

Finns det inga lediga tjänster som matchar dig, ser vi gärna att du hör av dig ändå. Vi sparar din ansökan och kontaktar dig om det skulle bli en ledig tjänst som matchar dig och dina erfarenheter. Skicka CV och personligt brev till pia.petersson@tenzo.se