Career at tenzo

PROJEKTLEDARE PRODUKTUTVECKLING

Nu söker vi en projektledare till vår utvecklingsavdelning i Smålandsstenar som ska ansvara för vår utvecklingsprocess – från idé till färdig produkt. Vi utvecklar ständigt nya möbler för ditt hem och gillar att ligga i framkant vad gäller design och trender inom möbler.

Du är den sammanhållande länken i alla ingående delar och har kontaktytor med såväl konstruktörer och designers som modellverkstad, leverantörer och produktion. Du bevakar att produkter/prototyper kommer fram i tid till kunder, mässor och lanseringar. Till din hjälp har du vårt utvecklingsteam samt vårt sortimentsråd.

Du är tekniskt utbildad, gärna med ingenjörsexamen från universitet/högskola, och har erfarenhet inom projektledning, konstruktion i 3D cad, materiallära och projektmetodik. Vi tror att du arbetat några år som projektledare eller teamledare i en produktutvecklingsorganisation, och kanske har en bakgrund som konstruktör, gärna inom möbelbranschen. Du är drivande och självgående med en god förmåga att prioritera och få med dig andra till avslut. Då du kommer ha många kontakter både inom Sverige och övriga världen måste du vara van vid att utrycka dig på engelska och svenska i både tal och skrift. Tjänsten innebär också en del resor.

 

För mer information kontakta Business Director Anders Roos tel 070-6153553 eller HR Manager Gisela Gustavsson tel 076-8352413.

Välkommen med din ansökan till gisela.gustavsson@gjgab.se senast den 31 oktober.

SPONTANANSÖKAN

Finns det inga lediga tjänster som matchar dig, ser vi gärna att du hör av dig ändå. Vi sparar din ansökan och kontaktar dig om det skulle bli en ledig tjänst som matchar dig och dina erfarenheter. Skicka CV och personligt brev till pia.petersson@tenzo.se