Cobra

“Cobra personifierar retro, samtidigt som den både är uppdaterad och innovativ. Inspirationen är hämtad från bilar och mer specifikt bilmodellen AC Cobra.” - Rutger Andersson

FÖRNYAD RETRO

Cobra kombinerar enkelheten från 50-talet med traditionell och förfinad innovation. Kollektionen är annorlunda i sin framtoning i jämförelse med andra retro-produkter i TENZO’s sortiment. Denna stilfulla möbelkollektion kommer att passa bra in i ditt hem – vare sig du väljer en blygsam, neutral färg som smälter in eller en djärvare för att skapa ett blickfång.

Grunden till inspirationen av Cobra är densamma som för storsäljaren Malibu – bilar I tidlös design från 50 och 60-talets modernism. Mer specifikt kommer inspirationen till just Cobra från sportbilen AC Cobra, som tydligt känns igen i handtagen och i den karaktäristiska logon som pryder fronten på möblerna. Tillsammans återskapar de stilen och känslan av retro design när den är som bäst. Cobra är en högkvalitativ möbelkollektion som kommer att hålla i många år framöver.

Cobra är producerad och kvalitetssäkrad i Sverige.

 

 

DOCUMENTS

Here you can find information sheets about the Collection

Information sheet
Sales pitch