Karriär på tenzo

Vi söker nu följande funktioner med placering i Smålandsstenar

 

MARKNADSKOORDINATOR vikariat

Har du erfarenhet av marknadsföring inom B2C på en internationell marknad? Vi söker en resurs till vår marknadsavdelning på vårt huvudkontor i Smålandsstenar. Tjänsten är ett vikariat personen vi söker kommer att arbeta med vår digitala närvaro, bidra till att stärka vårt varumärke online samt dagligt arbete med service gällande foton och marknadsmaterial till kunder.

Dina arbetsuppgifter:
• Vara en del av Tenzos marknads/kommunikationsavdelning och där bidra i det dagliga arbetet
• Arbeta med online content management och tillsammans med övriga medarbetare säkerställa att vi har rätt information och bildmaterial till våra produkter.
• Bidra med idéer och innovation inom vår marknadsavdelning och hjälpa oss presentera våra produkter på bästa möjliga sätt.

Din profil:
• Minst eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/reklam/media.
• Gärna ett par års erfarenhet arbete med liknande uppgifter, men inget krav.
• God analytisk förmåga och en vana att hantera data.
• Arbetar obehindrat i InDesign, Photoshop, Illustrator.
• Gärna fördjupat kunskap inom foto, digital bildbearbetning och renderingsmiljöer.
• God kommunikatör i tal och skrift i både svenska och engelska (gärna ytterligare europeiskt språk).
• Lagspelare som gillar snabba beslut och högt tempo.

Som person är du strukturerad, noggrann och resultatfokuserad. Du trivs med att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och jobbar lika bra självständigt som i grupp. Du är service-minded och är inte rädd för att bidra i områden utanför din avdelning. Har du ett intresse för heminredning är det en fördel.

Rekrytering sker löpande, skicka din ansökan redan idag till pia.petersson@tenzo.se.
För info eller frågor om tjänsten kontakta Anders Roos på 070-615 35 53 eller
anders.roos@tenzo.se

 


PROJEKTLEDARE Sortiment

Tenzo söker en projektledare som kan planera och leda våra projekt inom sortimentsutveckling. Till din hjälp har du vår produktutvecklingsavdelning som består av 6 personer som hanterar allt från ide’ – koncept – prototyp – produktionsunderlag – monteringsanvisning – förpackning. Till vår produktutveckling hör också vår modellverkstad. Vi arbetar nära våra kunder och många projekt drivs direkt mot kunder vilket gör att det är viktigt att vara lyhörd och kunna prioritera varje veckas arbete.

Läs mer


PRODUKTTEKNIKER
Produktutveckling – Modellverkstad

Tenzo söker en Produkttekniker som är teknikintresserad, gillar att hitta lösningar och bygga prototyper samt utveckla och utvärdera produktprover och leverantörer. Du ingår i vårt produktutvecklingsteam som en resurs där du testar koncept, dokumenterar, utvärderar leverantörsprover samt arbetar med produktförbättringar. Vi arbetar nära våra kunder och i vissa fallbehöver du följa med ut till kund för att bygga displaylösningar ibutik, eller utställningar till mässor. Du är en viktig länk mot vår egna organisation i Asien och våra leverantörer, mot vilka vi samarbetar nära för att ge teknisk input och återkoppling gällande prover.

Läs mer


För frågor kring tjänsterna, kontakta Business Director Anders Roos tel. 070-615 35 53.

Ansökan skickar du till vår HR funktion, pia.petersson@tenzo.se .

SPONTANANSÖKAN

Finns det inga lediga tjänster som matchar dig, ser vi gärna att du hör av dig ändå. Vi sparar din ansökan och kontaktar dig om det skulle bli en ledig tjänst som matchar dig och dina erfarenheter. Skicka CV och personligt brev till pia.petersson@tenzo.se