Karriär på tenzo

Vi söker nu följande funktioner med placering i Smålandsstenar

PRODUKTCHEF

Med starka muskler i koncernen och tydliga satsningar / investeringar i Tenzos verksamhet står vi nu redo inför en fortsatt spännande utveckling av möbler för hemmiljö. Ett led i denna resa är rekryteringen av Dig som PRODUKTCHEF.

Vill du arbeta med högintressanta konsumentprodukter inom möbler och inredning?

Vill du bli en nyckelperson med stort inflytande och ansvar i en spännande bransch tillsammans med vårt team på Tenzo?

I rollen som Produktchef hos oss blir du den sammanhållande länken i vår produktutveckling där du leder och planerar det dagliga arbetet. Avdelningen består av ett team på ca 5 medarbetare i funktioner som hanterar allt från idé – koncept – prototyp/modell – produktionsunderlag – monteringsanvisning till förpackning och lansering. Vi arbetar nära våra kunder och många projekt drivs såväl direkt mot kund som mot interna beställare.

Du sammankallar till våra projektmöten varje vecka, håller i agendan där beslut och prioriteringsordningen kopplat mot affärsmässigt fokus blir av högsta vikt. Diskussioner och uppstart av projekt kring koncept- och sortimentsutveckling, materialval, produktförbättringar, tillverkningstekniker, prototypframtagning samt deadlines/tidsplanering är vanliga områden som tas upp. Som bollplank o stöd i projektarbetet har du vårt sortimentsråd där du också blir en viktig medspelare.

Du samarbetar tvärfunktionellt med både säljare, inköp/produktion och lager/logistik. Du rapporterar och för en tät dialog med vår Business Director som stödjer dig i alla olika frågor efter behov. Besök hos kund/leverantörer och deltagande på utvalda mässor någon gång om året blir en naturlig del i ditt arbete.

Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter att vara med och bidra, påverka och forma vår framtid tillsammans i ett team med lång erfarenhet inom branschen!

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker kommer från en projektinriktad roll där samordning tillsammans med affärsmässigt fokus är viktigt innehåll. Arbetar du som produktchef idag är det en fördel och har du branscherfarenhet från möbel/butiksinredning med intresse för design värderar vi det högt. Du besitter god teknisk förståelse för ritningsunderlag och konstruktion i 3D. Du behärskar engelska språket och har god datorvana gällande MS Office, Excel & Word.

Som person är du driven och lösningsorienterad. Din administrativa förmåga att kunna organisera, dokumentera och kommunicera information till övriga teamet blir en viktig framgångsfaktor.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Tenzo AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna Andersson tel 072-549 03 00. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se. Sista ansökningsdag är satt till den 21 oktober.

SPONTANANSÖKAN

Finns det inga lediga tjänster som matchar dig, ser vi gärna att du hör av dig ändå. Vi sparar din ansökan och kontaktar dig om det skulle bli en ledig tjänst som matchar dig och dina erfarenheter. Skicka CV och personligt brev till pia.petersson@tenzo.se